Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
– Det är svårt att peka på en enda faktor, men jag skulle gissa på att det till viss del handlar om att när jag startade bloggen så fanns det dels ganska få lakto-ovo vegetariska matbloggar, de flesta som fanns var veganska, och att jag redan från början har haft fokus på ganska mycket ”vanlig” mat som jag vegofierat, vilket det verkar ha funnits en stor efterfrågan på
Gjorde en arrabiata på grynen och himmel vad gott det blev. Hade inte planerat middagen och hittade en påse med farrogryn som jag bara inte vetat vad jag skulle göra med riktigt
Trots det har utbudet av vegetariska och veganska TV program varit väldigt skralt och smalt. Programmet är en stor satsning som jag gör på att ta JävligtGott till nästa steg och göra det som jag tror att vi allesammans tänkt på, men kanske väntat på att någon annan skulle ta tag i – ge Sverige det där jävligt schysst veganska matlagningsprogram som vi alla väntat på
Stek biffarna på medelvärme. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Prep time. 15 mins. Cook time. 30 mins. Total time. 45 mins. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.