Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Jag har lagt fram artikeln på vardagsrumsbordet tillsammans med ett gäng vegetariska kokböcker för nu har inte Daniel så mycket val längre, om han inte vill ge sig ut och jaga och fiska själv
Strö på osten och pudra pajen med paprika och/eller chilipulver. Ingredienser Pajdeg3 dl vetemjöl150g smören nypa salt2 msk vattenFyllning1 påse vegetarisk färs från Anamma 325g1 påse tacokrydda1- 1,5 dl creme fraichePaprika och eller chilipulver150g riven ostCa 1 dl vatten1 liten gul lök1/2 röd paprikaSalt 5-10 korn nymortlad svartpeppar Några chilis för den som gillar det starkarapsolja till stekningTillbehörGräddfilTacosåsSalladNachochipsGör så här. Nagga pajbotten med en gaffel och ställ in den i kylen i 30- 60 min. Tillsätt därefter den vegetariska färsen, taco-kryddan, salt, peppar och ev chili och fräs 1-3 min under omrörning. Fyll pajskalet med grönsaks- och färsblandningen och bre på 1- 1,5 dl crème fraiche ovanpå. 1 påse vegetarisk färs
Stek quornbitar direkt från fryst tillsammans med rapsolja eller smör. Skala och skiva löken och stek på tillsammans med strimlad paprika, broccolibuketter och fryst spenat
ramensoppa medquorn, japansk rotfruktsmiso och pasta medquorn- & kantarellsås. Så himla mycket roliga matrelterade historier ni delade med er av och jag skulle verkligen vilja att alla skulle vinna såklart men eftersom jag var tvungen att välja en så blev det Madeleine, med hennes fantastiska sushi-historia - kan helt klart relatera till känslan av att bara vilja beställa in mer och mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.