Den här gången fick det bli en vegetarisk paj med inspiration från Italien. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Häromdagen testade jag att göra en glutenfri pizzabottenmed blomkål som huvudingrediens. Fårosten tog effektivt bort smaken av kokos, något jag uppskattade mycket, då jag blivit rätt trött på kokossmak efter några år med lite för mycket kokosolja i min mat
Pizzadeg. Skala och hacka löken och låt den svettas i oljan i en kastrull. Tillsätt vitlök, tomatpuré och kryddor och häll till sist i de krossade tomaterna
Jag kände för att göra något stordådigt och valde att göra degen på dinkelmjöl, sedan slängde jag ihop en god tomatsås och fyllde pizzanmed alla slags toppingalternativ jag kände sug efter för stunden
Lägg ett kronärtskockshjärta i mitten på varje pizza och strö över oregano, basilika och riven ost. Dela degen i 4 bitar och platta till dem med handen
- En av dessa innehöll en super smarrig, vegetarisk pastarätt från Bra Mat Hemma. På helgens BARNmässa blev vi VIP-bloggare rejält bortskämda med helt fantastiska goodiebags
Det här medvegetariskt är lite svårdefinierat, ärter du inte ägg eller mjölk så går naturligtvis denna rätt bort, men då är du säkert expert på att hitta ersättningnsprodukter
En så fantastiskt god pizza. krossade tomater med basilika). Pizzadeg. (Jag behöll kronärtskocksbitarna ganska stora för att jag tycker om när den smaken verkligen kommer fram, paprikorna strimlade jag) Plocka och skär basilika bladen och blanda sedan dessa med grönsakerna, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.