Strö över pumpa- och solroskärnor. 300 g pasta linguine. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta linguine 250 g grönkål 2 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 1 msk grönsaksfond 1 vitlöksklyfta 1½ dl Kvibille® cheddar riven ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk pumpakärnor 2 msk solroskärnor
Lättlagad och innehållsrik pastarätt med tonfisk. Koka upp pastan enligt förpacknings anvisningar. Denna maträtt tar absolut inte mer än en kvart att tillaga
Grädda gratängen i nedre delen av ugnen i cirka 30-35 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj broccolin, skala stjälken med potatisskalare och skär bort den nedersta biten
320 g pasta av valfri sort. 1svartpepparKoka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt såsen puttra på svag värme i ca 5-10 minuter. 1Blanda såsen med den färdigkokta pastan och servera
Vispa ihop grädde, ost, ägg, salt & rökt paprikapulver i en bunke. Denna krämiga och goda vegetariska variant av pasta carbonara är enkel och snabblagad
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariskarecept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.