Raw food är en rådande mattrend, här förattstanna. Detta förattförsäkra sig om att all näring i maten behålls och inte förstörs genom tillagning och upphettning
Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
- kr rabatt på din första beställning. Roligt att göra paella och det gav definitivt mersmak. Du kan välja att följa en kock, till exempel Mikaela Hedenskog eller någon annan
Om folk tycker att tio minuter föratt röra ihop lite tomatpure och vitlök, bre ut den och sen skiva över mozzarella och lite valfria ingredienser är för svårt, så är det väl det
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
lasagneplattor, vit sås, spenat, champinjoner, zucchini och tomatsås. 19 st Lasagneplattor (16 g st) . 1Avsluta om du vill med att ha mozzarella på två tredjedelar av lasagnen
Tricket är att alltid förbereda och förenklaför sig själv. Många påpekar att vi är så flitiga och duktiga som lagar mat varje dag, bakar det mesta själva, gör inläggningar och fermenterar
Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
-) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.