Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
ca 8 st - 10 st. Goda och frasiga våfflor får du enkelt ihop själv. Det du ska tänks på är att våffel järnet ska vara riktigt varmt innan du börjar grädda
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och vik ihop degen mot mitten några gånger (ca 5-6 ggr). Täck med bakduk och låt jäsa i 30-45 min. Grädda i 12-15 minuter tills de får fin färg. 30-45 min S
RECEPT - FRASIG KAVRING med HAVSRÖRA. RECEPT - FRASIG KAVRING med HAVSRÖRA. När Aftonbladet bad mig komponera en trerättersmeny kände jag att jag ville att den skulle representera mig, sådant jag gillar och som känns rätt för säsongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.