Vegan and Raw Chocolate Nana Cream bowl med massvis med goda garneringar. banan, hemmagjord granola, kokosflingor, ekologiska cocoa nibs från nu3, samt (endast mest som dekoration) lite naturell soyayoghurt
med mango eller olika bär som blåbär/hallon eller hallon/lingon. Den här varianten av nicecream är ett exempel på det, nicecream med bär kan jag lätt äta till frukost men den här med chokladsmak äter jag oftast vid tillfällen istället för glass eller något annat sött
Även detta kan du "karamellisera" på ett rawfood sätt - dvs. Kokosolja. Men om jag byter ut Halloweennamnet och namnger denna efterrätt "Vegan chokladkräm med karamelliserade chokladhavregryn och thin crisp" så låter det en hel del godare eller hur
The post Vegan sweet potato pie with coconut cream appeared first on Sofia von Porat. This version is completely vegan but tastes just as good as any other sweet potato pie
Mango Coconut Strawberry Cream Smoothie . 00 prick av mig själv på en ledig dag - hur bra är inte det då. 1-2 bananer. 5 dl frusen mango . ca 2 dl kokosmjölk från Santa Maria's Tetra Pack (utan Bisfenol A) . 1-2 bananer 1. 5 dl frusen mango. ca 2 dl kokosmjölk från Santa Maria's Tetra Pack (utan Bisfenol A)
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Mangopanacotta. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Fotot ovan innehåller adlinks till online-shops där du kan finna ingredienserna. ½ dl kokosflingor. Jag hade då gjort en efterrätt som var såväl raw och vegan, samt fri från laktos, gluten, raffinerat socker och ägg
Jag blev så förälskad i receptet på blueberry nicecream som jag visade er under föregående vecka, att jag nu bestämde mig för att göra en liknande varint - fast med jordgubbar
Vegansk granita med smak av mango-apelsin eller blåbär. En glasburk fylld med mango- och apelsingranita som därefter har ett tjockt lager blåbärsgranita
”Nicecream”-time. Det blev en snabb glass-skål till mig själv med tv på eftermiddagen. Idag blev det en extra söt och festlig variant av nicecream med dadlar, mörk choklad och toppad med kokossirap
Men ibland känner man verkligen hur man överkonsumerar dem - enormt. Men jag använder mig minst lika gärna utav havremjölk, mandelmjölk och kokosgrädde, fixar smoothien krämig med hjälp av avokado och blandar cashewgrädde i kalla såser
Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Det ni ser här är en lättgjord blåbärsglass med banan - en så kallad blueberry nicecream. Blueberry nicecream - 1 portion. Blueberry nicecream - 1 portion
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.