It is so creamy and delicious and melts in your mouth. VeganNo-BakeBanoffeepaj. I think he would have appreciated this pie, since he is very fond of bananas
Jag som verkligen avskyr banan i bakverk fick förra veckan en craving efter BanoffeePie. Men det växte sig starkare och igår föll jag för suget och bakade jag min första Banoffee
Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal. Alternatively, you can chill this in the fridge, but it is much more delicate to slice and serve, but just as delicious
This version is completely vegan but tastes just as good as any other sweet potato pie. One of the things I love most about the way internet connects people and cultures all over the world are all the new types of food we’re introduced to – like sweet potato pie
har testat banoffeepie en gång förut, för kanske 5 år sedan. Ta bort etiketterna på burkarna och koka den kondenserade mjölken i cirka 2,5 timme-3 timmar i en kastrull med lock (det är viktigt att burkarna hela tiden är täckta med vatten)
Ta bort etiketterna på burkarna och koka den kondenserade mjölken i cirka 2,5-3 timmar i en kastrull med lock (det är viktigt att burkarna hela tiden är täckta med vatten)
Banoffeepie(ca 8 portioner). 3-4 bananer. 3-4 bananer 2 dubbeldaim 3 dl vispgrädde. Den här superenkla efterrättspajen gjorde jag för ett tag sedan och den var verkligen god, inte minst med tanke på hur lite tid den tog att göra
I många år har jag varit sugen på att testa Banoffe pie, jag sparar mängder av recept ( både i pappersform och digitalt) och Banoffe pie är just en sådan sötsak som ofta återkommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.