Veckans macka med ljus råg och dukkah
Sara Bakar
Sara Bakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 160 g krossad råg
  • 100 g vetemjöl
  • 20 g salt
  • 125 g linfrö
  • 500 g vetemjöl
  • 160 g rågsurdeg
  • 10 g jäst
  • 5 g malen pomerans
  • 30 g honung
  • 5 minuter Lägg degen i en inoljad plastlåda och låt vila i
  • 60 minuter Vik ihop en gång under tiden
  • 2 dl hasselnötter
  • 1 dl pistagenötter
  • 1 dl sesamfrön
  • 2 msk korianderfrö
  • 1 msk hel spiskummin
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.