Med andra ord ingen olja ochså yoghurten som tar bort det där liteslemmigareiauberginen. Plötsligt fylldes varje ledigminut med jobb (om än roligtsådant) och jag har inte haft en minutledig sedan dess
• gluten, eller rättare sagt alla spannmål,. Och – vi är nog beredda att hålla med. Den, förutom glutenfritt, trendigakosthållningen Paleo är just nu på tapeten hos många
Nu är det snart dax för mig att försöka sova också, jag är verkligen jättetrött men måste försöka ha nattrytmen kvar lite eftersom jag jobbar imorgonså jag har suttitoch grejat med litebilder på kläder vi ska sälja
Så häller du i grädden och kokar upp den och rör i buljongpulvret. Strimmla purjolöken och fräs den tillsammans med de upptinade trattkantarellerna ilite smör i en kastrull
Tänk på att bara tillsättalitei taget och se hur degen utvecklas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat minainlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bliibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Veckans receptbok går under temat "tillbehörtillgrillat". I receptboken Tillgrillat får vitipsochidéertill våra grillmiddagar, från fördrink, tilltuggochmarinadertillmatiga rätter, såseroch spännande sallader
Hoppas att ni trogna läsare hänger med ditoch fortsätter följa minkrokiga väg tillmålet. Jag lagade en enkel men väldigt god rätt, lax med ett täcke av färskoströra på i ugnen med stekt vitkåloch lök som tillbehör
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer ochverkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Redan har vår första semestervecka passerat förbi, men sm vi skrev på vår Instagramigårså stämmer det gamla slitna uttrycket "tiden går fort när man har roligt" så bra så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.