Rödbetsbröd är inget jag vanligtvis brukar baka men jag tänkte att det kunde vara roligt att slå två flugor i en smäll och baka ett lite annorlunda och spännande bröd samtidigt som jag fick en möjlighet att göra över med lite av rödbetsskörden
Imorse hade även dottern feber - så vi har frossat i frukt, smoothies och saft hela dagen. Till måltidsdryck och inför nattens jobbpass har jag förberett juicarnas juice mot ostyriga magar
När jag kom till bordet stod han som bäst och vek min servett som jag lämnat på min stol. Han förstår att det blir en resa eftersom jag frågade om han har möjlighet att ta ledigt ett visst datum, men han vet naturligtvis inte vart
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta ochdetta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Fräs detta i olivolja tillsamman med kryddor och tomatpuré. Lars tyckte dessutom att detta var den godaste indiska maten han någonsin ätit, så visst ska han få med det till lunch i morgon
Jag brukar göra ett treslag och därefter göra nystan. äppelbullar, äppelbulle, äppelkanelbullar, äpple, bak och inspirationsblogg, bakblogg, bullar, fika, kalas, kanelbullar med äppelbitar, kanelbullar med äpple, kanelbulle, kanelbullens dag, mat- och bakblogg, sötebröd, systrarna m, systrarnam
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
1 lime, saft och cest. 1. Dela kycklingen i valfria bitar. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden. 3. Marinera kycklingen i minst 2h, helst över natten
Lägg i en bunke och strö över. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Här, bland bilderna från gårdagens brödbak av ett nötbröd, helt utan gluten eller laktos. i dag får jag hoppa min träning för barnan är hemma från skolan och inte mår helt bra
Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen. Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar
Salt och peppar. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.