Denna veckan har varit hysterisk med alla möjliga aktiviteter så jag har knappt hunnit laga någon mat och därför har det inte blivit många recept på bloggen heller
10 stora och en liten av en sats blev detSmör och ost på. mmmmm. Klicka på bilden så blir den större. Nu måste jag nog skriva ett inlägg med en hand, eller riskera att få smält smör mellan och på tangenterna
Björksav är naturens egen vårdricka. Den smakar lite sött och lite syrligt på samma gång. Björksaven får sin sötma från sockerarterna glukos och fruktos och syran från äppelsyra
Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bli riskakor. Med smör och salt. Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites
Så ett litet varningens ord är på plats också. Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. Inte. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Varning. Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
***En liten varning gällande denna tårtbotten om du ska baka en smal och hög tårta, då tänker jag på storleken 15 cm i diameter med en höjd på mer än 10 cm
Och jag tänker höja en varningens finger för att äta den här varianten av marängsmörkräm ur bunken. En lång dags färd mot natt (eller snarare kväll) är nu över
(varning, receptskiss. . Nu när Calle är på tjänsteresa i USA i två (alldeles för långa) veckor har jag märkt hur svårt det är att bestämma vad jag ska äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.