Bred laxkrämen på rundlarna. 150 g varmrökt lax. 4 skiva rågbröd. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
Ta bort skinnet från den varmrökta laxen och ta bort alla ben om så finns. Precis innan servering, lägg på ca en msk laxrörapå varje crostini och toppa med gräslök
Lägg en bit varmrökt lax på varje smörgås. Lägg en generös klick fänkålsslaw på hälften av rågbrödet. Hur man kan glömma en så här god och lättlagad rätt är ett mysterium, men jag är glad att den kommit fram ur sina gömmor och in på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.