Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. LCHF Varmamackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Varmamackor med champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. Jag tyckte däremot inte alls om de där torra mackorna med varm ananas och en skinkskiva, som oftast hade krullat sig i kanterna
Strö riven västerbottenost över mackorna och krydda med mejram och timjan. Låt stå i ugnen i ca 10 min eller tills dom är klara och servera mackorna med en blandad sallad
Häromdagen gjorde jag VarmaMackor Jalapeño Cheese/Skinka/Tomat som blev suveränt goda, jag kunde inte släppa tankarna på dessa mackor så jag blev tvungen att göra lite fler och denna gång med lite olika smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.