Stefano Catenacci talade om grillkrydda - och om färdigköpt potatissallad med grillkrydda - Tommy Mylliäki om att äta Heinz vita bönor i tomatsås direkt ur burken
I vårt kök har vi gärna dessa produkter hemma. "Pure creamed coconut" När man vill ha en tydlig kokossmak utan att behöva blaska till en maträtt med kokosmjölk
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Undrar just varför den inte tillverkas mer. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Det blev verkligen supersmarrigt, varför äter man rödkål så sällan. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
Hur mycket citronsmak man vill ha på sin sorbet är helt valfritt, vigillar båda när det är ganska syrligt så vi smakar oss fram tills vi tycker det drar tillräckligt i kinderna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.