I samband med Oskarshamnsfestivalen bakade jag denna Festivalbakelse. Det gör man så klart som man vill - men hallon, lakrits och choklad är en gudomlig kombination
grovmald svartpeppar. Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
grovmald svartpeppar. Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
När jag åt kött, kunde jag tycka att vissa 'äkta' korvar och köttbullar innehöll alldeles för mycket små, hårda, otäcka saker som ben, brosk och annan otyg för min smak (jag var en mycket kräsen korv och köttbullsätare när det begav sig
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut är botten. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.