- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Paprika. Tomater. Skär paprikan i bitar och dela. tomaterna. Paprika. Tomater. Sätt ugnen på 200 grader. Baka hela härligheten 20-25 min tills rotfrukterna mjuknat
Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes. Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. Fräs dem tillsammans med smör, persiljestjälkarna och timjankvisten utan att det tar färg
Smaka av med salt och peppar. 2 morötter. 2 klyftor vitlök, eller 1/2 solovitlök. 2 tsk spikummin. 1 brk krossad tomat. 2 dl vatten. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 2 morötter
Tillsätt strimlad paprika, paprikapulver och buljong. 1,5-2 kg högrev i tärningar. 1 dl paprikapulver. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner. 1,5-2 kg högrev i tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.