Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör
Serveras varmt tillsammans medlaxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Strimla fläskkarrén och fräs den med lök och olja i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Låt små koka ca 10 minuter, servera med ris och grönsaker
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.