Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.