Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
med salt och peppar. ¼ medelstor. Salt och. kålen så fint du kan, gärna med hjälp av en mandolin. dressing av olja, citronsaft, sesamolja, vitlök och honung
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Svartpeppar. Toppa med en rejäl bunt ärtskott och ringla över olivolja. Crème fraiche i botten, grönkål, lök och bosnisk vitost på toppen och sedan en rejäl knippe nyskördade ärtskott från köksfönstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.