Krama och blanda kålen, ställ kallt medankycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes
Koka basmatiriset enligt instruktion på förpackning. Lägg kycklingen i påse och slå över marinaden. Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad vitlök
Krama och blanda kålen, ställ kallt medankycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes
Krama och blanda kålen, ställ kallt medankycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes
kycklingen tillsammans med bönorna. Dela kycklingklubborna på mitten. över kycklingen. 4kycklingklubbor. 1 kycklingbuljongtärning. Ställ in i ugnen 20-25. 4kycklingklubbor. 1 kycklingbuljongtärning. Ställ in i ugnen 20-25
Koka basmatiriset enligt instruktion på förpackning. Lägg kycklingen i påse och slå över marinaden. Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad vitlök
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.