Blanda gärna lite AjvarRelish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Dela potatisarna i önskad storlek. Blanda med lök, kapris och pesto. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Dela potatisarna i önskad storlek. Blanda med lök, kapris och pesto. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör
Dela skockorna på längden och skär potatisen i likvärdiga bitar. salt och peppar. Fördela på tallrikar, ringla över mer olja och pressa den sista citronhalvan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.