- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Smaka av med salt och peppar. 2 morötter. 2 klyftor vitlök, eller 1/2 solovitlök. 2 tsk spikummin. 1 brk krossad tomat. 2 dl vatten. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 2 morötter. 1 dl gröna linser
Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. 4 medelstora morötter, skivade. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3. 4 medelstora morötter. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3
Smaka av med salt och peppar. 2 morötter. 2 klyftor vitlök, eller 1/2 solovitlök. 2 tsk spikummin. 1 brk krossad tomat. 2 dl vatten. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 2 morötter. 1 dl gröna linser
Smaka av med salt och peppar. 2 morötter. 2 klyftor vitlök, eller 1/2 solovitlök. 2 tsk spikummin. 1 brk krossad tomat. 2 dl vatten. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 2 morötter. 1 dl gröna linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.