En gräddig och len pannacotta är alltid gott, och ännu godare med söta bär till, receptet finns på bloggen sen tidigare men är väl värd lite uppmärksamhet då och då
Servera pannacottan med de limemarineradebären. Hallon och björnbär. Tina bären. Vaniljpannacottamedlimemarineradebär (4 portioner). 2 dl blandade frusna upptinade bär. Blanda med socker/stevia och riv skalet av 1/2 lime och saft från limen
Hacka ner lite citronmeliss och toppa med pistagenötter. Har gjort om receptet lite i grundreceptet stod det att man skulle pressa apelsinerna och ha idet med likören, men jag ville ha lite mer tuggmotstånd därför valde jag att ha bitar
Låt svalna, bär dem svalnat in med den i kylen så den blir riktigt kall. Nagga den med en gaffel. Bär. Garnera den med färska bär och citronmeliss när den är kall
Receptet är från Buffé men vi serverade den medpunschmarinerade hallon och blåbär istället. Det är himla gott med punsch i efterrätten, kan jag tala om
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Vaniljpannacotta. Värm upp grädden med socker och uppskuren vaniljstång utan att det kokar. Skrapa ur frukterna och sjud ihop med vatten, socker och citronsaft
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Servera med kokt eller stekt potatis, kokta grönsaker, inlagd gurka och vinbärsgelé. Skiva löken, pressa vitlöksklyftorna och blanda dem med öl, lagerblad, kryddpeppar och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.