Jag har länge letat efter ett recept på en lite "tyngre" muffin, som de påcafé. Lite märkligt när man tänker på det eftersom det nu är något man gör mer eller mindre regelbundet
Lägg på plåt, täck med bakduk. Strö på massor av pärlsocker. 1100 g smör, rumsvarmt så det går att bre på degen. 1Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt. 1Häll på mjölet och blanda. 1Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. 1Kavla ut den ena på ordentligt mjölat bakbord till en stor platta. 1Låt jäsa på plåt under bakduk 35–40 min. Sätt ugnen på 225 grader
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.