Glutenfri äppelpaj med havretäcke och egengjord vaniljsås. För trots det söta innehållet och kanske inte helt enligt kostcirkeln rätt mathållning så är huvudingredienserna naturliga utan konserveringsmedeloch E-nummer
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Ta ut och låt svalna och servera tillsammans medvaniljsåsen. Dela vaniljstången och skrapa ur kärnorna, koka både stång och frön med mjölken och grädden
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen ochvaniljsåsen i glasen med en matsked. Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet
Vi börjar med en helt fantastiskt enkel, och lika fantastiskt god, frukost. På morgonen delar du dina overnight oats i två och blandar ner vanilj i den ena, och kakaopulver i den andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.