Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron och gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Sätt en stor stekpanna på medelvärmeoch tillsätt olja. Skiva vitlöken tunt och hacka mangold grovt. Servera med gräslök, nötterna och resten av parmesanosten på toppen ochmed citron på sidan
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola och parmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tortelloni med svamp och rikligt med parmesan. Idag planerade jag att ha gnocchi till middag, men i affären fanns inga gnocchi så långt ögat nådde och jag hade inte riktigt lust att göra egna
Hur mycket av stjälkarna som kan användas får deras träighet och din mun avgöra. Rigatonin kommer från Årstiderna, deras pasta med lite lagom fullkorn är superb
Skiva broccolin i skivor, blanda med olivolja och salt. Krydda med peppar. Blanda nykokt pasta med broccoli och hyvlad ädelost, toppa med valnötter och olivolja
Krydda lite med svartpeppar och låt såsen stå på svag värme, men låt den inte koka. I morgon är det inte bara fredag, det är dessutom vegetariska dagen och som det inte räckte så är det i vårt kök pasta dag helt enligt reglerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.