Som rubriken avslöjar så kan alltså detta vara det godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Tillsammans med tomatsås och ångad broccoli varvade jag keson med lasagneplattor. Couscouspytt med smält lökkeso- sådär, bara som det är - oh nej, till fruktsallad - vem kan ens föreslå något sådant
men oj, oj vad skenet kan bedra. Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kan vara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Håll bara ett extra öga på kakan när den är i ugnen så den inte blir överbakad och bre på chokladkrämen så fort kakan svalnat, sen så är det näst intill bara att njuta av den här godsaken
Låt kakan kallna. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Mitt craving efter rödbetor kan bero på att den innehåller en hel rad bra ämnen för kroppen. Oftast är det en brist man har i kroppen som orsakar detta sug
Vad beror de på har jag frågat mig. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Kanske är det ovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.