Vörtbröd
Mat och odla
Mat och odla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl julmust
  • 10 g jäst
  • 2 dl grahamsmjöl
  • 3½ dl julmust
  • ½ paket jäst
  • 1 dl reducerad
  • must
  • porter
  • 3 dl julmust
  • 3 dl porter
  • 1 dl flytande vört
  • 2 msk honung
  • 1 dl mörk sirap
  • 2 dl rågmjöl
  • 11-12 dl vetemjöl special
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk mald pomerans
  • 1 tsk mald ingefära
  • 3 krm mald kardemumma
  • 2 krm mald kryddnejlika
  • 3 dl julmust
  • 3 dl porter
  • 1 dl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.