Underbar vårsparrismed dessa vackra och goda knoppar. Då brukar jag bara pensla den med lite olja och strö på lite salt och sen grilla den lite försiktigt över glöd, så gott
En hel kyckling i en hel söndagsmåltid, komplett medvårsparris och allt. I det nyaste numret av tidningen Hallen så bjuder Hellbergs på en härlig, grillad majskyckling med citronsmör, potatispuré, baconlindad sparris och rostad vitlökscreme
Jag åt kaninrillette till förrätt, kyckling medvårsparris till varmrätt och vi delade på en fruksallad med passionskräm smaksatt med lite rom till efterrätt
Kombinationen av sparris och parmesan är klassiker, och oavsett slungad i flingsalt och smör eller med en dijon- och vitlöksvinägrett, så kommer du önska mer, och mer och mer… Så när du väl vågar köpa ditt första knippe vårsparris så har du här ett bra tips att ta med dig in i nästa spännande säsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.