Vårfrudagen – många våfflor blir det…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Våfflor (4 pers.)
  • 100 g smör
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 5 dl kallt vatten
  • 15 laggar:
  • 3 ¼ dl sur tjock grädde eller crème fraîche
  • 6 ½ dl vatten
  • 1 ¾ dl smält smör
  • 2 ägg
  • 5 dl vetemjöl
  • 40 g Smör
  • 1.6 dl Vetemjöl
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 krm Bakpulver
  • 2 dl Mjölk
  • 1 st Ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.