Trots den underbara sommarvärmen så vistas jag inomhus precis hela dagarna. Nåväl, nu är vi hemma i allafall och förhoppningsvis hinner man vara ute och njuta lite mer av värmen innan hösten är här
När jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om i höstas
Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Jag är en riktig kärring, ja kaffekärring alltså. Älskar mina tidiga mornar med nybryggt kaffe, mina fikastunder vid elva och tre med kaffe och en bit choklad och mitt kvällskaffe uppkrupen i soffan efter maten, ja där emellan slinker en och annan kopp ner också
Sommaren. Den här varma, vackra sommaren kom emellan mig och bloggandet. Inspirationen till bloggande har varit lika med noll, inspirationen till matlagning nästan lika så
Medan solen och värmen ännu hänger kvar passar vi på att njuta av den så länge det går. Vi sitter ute på altan och äter och passar på att äta somrig mat
Passade alldeles utmärkt i värmen. Hittade ett recept som såg gott ut. Istället för den vanliga traditionella gazpachon hittade jag ett med vattenmelon i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.