Blir klar på ett dygn så man behöver inte vänta med att äta den heller. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Jag har kollat olika recept och slutligen skrev jag upp tre stycken där samtliga "bagare" sa att de aldrig misslyckats med sin tårtbotten när de följt just det receptet -och idag var det dags att testa det första receptet
Krydda med flingsalt och nymalen svartpeppar. flingsalt och nymalen svartpeppar. Det är inte någon medveten bloggstrategi men samtidigt är det ju något som jag tycker är roligt att tipsa om
Så mycket mer kommer inte jag palla med för jag är nu öm i hela kroppen och inte bara i höger lår, men den värken är orsakad av ett träningspass med kettlebells
December är inte bara en månad med många trevliga möten, glöggfika och julbord som hör till. Låt mig för tusan berömma Birgitta Höglund för att hon ger mig recept som funkar i min vardag
Receptet nedan ger ett bra recept på basbottnar, en luftig och rätt hög botten med mild vaniljsmak. Idag har det varit dags för dottern att ha sitt efterlängtade kalas med sina kompisar och vi har bakat tårta
HJORTYTTERFILÉ MED PUMPAPURÉ, SVART TRUMPETSÅS, UGNSBAKAD LÖK OCH VINÄGERKOKT SPETSKÅL. Till huvudrätt hade jag planerat en höstig rätt på hjortytterfilé och fått kontakt med Bonnarps Hjortgård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.