Världens mustigaste gulaschsoppa med yoghurtdipp.
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Högrev
  • 2 st Gul lök
  • 1 st Morötter
  • 1 st Palsternacka
  • 0.5 st Rotselleri
  • 5 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Vetemjöl
  • 2 msk Rökt paprikapulver
  • 2 msk Tomatpuré
  • 400 g Hela Tomater Konserverade
  • 1.5 dl Rödvin
  • 1 L Oxbuljong
  • 3 msk Ajvar
  • 1 st Lagerblad
  • 1 tsk Timjan - torkad
  • 1 tsk Kummin
  • 400 g Surkål
  • 400 g Matlagningsyoghurt Turkisk
  • 1 tsk Kummin
  • 1 st klyftor Vitlök Färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.