Känn er riktigt varmt och hjärtligt välkommna till min nya adress. Hoppas ni ska känna er som hemma. På denna lilla inflyttningsfest tänker jag bjuda på något riktigt smarrigt (nästan föör smarrigt), nämligen chokladmousse
Som sagt. Det att ta mig vatten över huvudet är väl en av mina sämre sidor. Det brukar trots allt bli bra i slutändan men mycket får stryka på foten under vägen och det känns inte alltid så bra i kropp och själ
Alla välkomna, och fika blir det. Bondbrödet. Foto. Magnus Aronson. Igår var det stora bakningsdagen i Viby prästgård, och idag kommer Magnus med sina kameraväskor
Det märks på statistiken på söndagarna, men ni är välkomna in hit varje dag. Så var jullovet slut och dom stora barnen har återvänt till ”normala” rutiner och en ny jobbvecka för en annan
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Välkomna. Det kan möjligtvis vara så att jag funnit mig en ny hobby, korvstoppning. Tårtmakeriet får passa sig, kanske knuffas den ner från förstaplatsen
Välkomna in. I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Men innan vi stänger det Mårtenssonska köket för idag så vill vi passa på att hälsa alla nya läsare välkomna till vårt kök och vår blogg, vi har upptäckt att det trillat in en hel del nya gäster och det gör oss båda så otroligt glada
Varmt välkomna. Är ni skrockfulla. Får nog faktiskt erkänna att jag är det. Det är ju fredag den 13e idag. Receptet nedan är det som jag var orolig för om det skulle bli bra
Så välkomna in för att köpa era sista julklappar eller gå-bort-presenter. Mitt-i-veckan-mat är inte min favoritmat att laga, och det egentligen mer för att det inte brukar finnas tid till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.