Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Välkommen till jordnötshimlen. 19 Oct. 19. 11. Twitter. Facebook. 1kommentarer. Dessa underbart krispiga kakor kommer jag definitivt duka fram på många fikor framöver
Kerstins marinad. Den här marinaden har vi bara testat på fläskfilé och då blir den helt perfekt. Men den kan säkert fungera på andra typer av kött/kyckling också
Tina fisken, skär den i mindre bitar och lägg i smord, eldfast form. Krydda fisken och fördela därefter crème fraiche över fisken, strö till sist över den rivna osten
Hoppas att ni har haft en riktigt skön jul- och nyårshelg. Tänkte att jag skulle följa upp julinlägget med vår nyårsmat, även om det redan har gått en vecka sedan dess
Det här är ett receptet som jag har fått min mamma som jag tog med mig när jag flyttade hemifrån. En klassisk kaka som alltid bakas varje höst när vi hade plockat in alla äpplen när jag bodde kvar hemma
Lägg grönsaksblandningen i en kastrull, häll på kallt vatten så att det täcker, låt koka i 1 minut. Dra av kastrullen och häll i lite kallt vatten och låt stå i 5 minuter, häll därefter av vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.