Välkommen till jordnötshimlen. 19 Oct. 19. 11. Twitter. Facebook. 1kommentarer. Dessa underbart krispiga kakor kommer jag definitivt duka fram på många fikor framöver
Hoppas att ni har haft en riktigt skön jul- och nyårshelg. Tänkte att jag skulle följa upp julinlägget med vår nyårsmat, även om det redan har gått en vecka sedan dess
Häromliden frågade sig Mikael Mölstad i sin vin-och matspalt i SvD hur det kommer sig att våra nutida mästerkockar inte lämnar några spår i den gastronomiska historien med rätter uppkallade i eget namn
Detta inlägg påbörjade jag att skriva för drygt 3-4 veckor sedan. (Fick sedan avsluta hastigt och glömde av att skriva färdigt) För två dagar sedan läste jag denna krönika Striden om maten och det fick mig att komma ihåg det jag hade börjat skriva
Ojoj vilken vecka. Just nu går allt i 180. Mycket jobb just nu, men som tur är det väldigt är roligt. Därav har det inte blivit någon spännande matlagning de sista dagarna, men i lördags provade vi en ny efterrätt
Hej på dig och varmt välkommen till LCHF-arkivet. Jag har skapat den här sidan för att alla som äter LCHF eller är nyfikna på LCHF skall få en möjlighet att dela med sig av sina recept, erfarenheter och tankar med alla andra likasinnade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.