This post "Rönnbär frånmin "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
se är min nya leverantör på skaldjur. …havsfarmen. Riktigt bra. Vi=mitt företag F1 Text & Dekor AB fick äran att stripa deras bil samt att göra deras hemsida
Idag har jag dock inte bakat dessa pirogerna, men eftersom jag gått i flera veckor och bara känt ett enormt sug efter dessa simpla men smakrika piroger bestämde jag mig för att åtminstone lägga upp receptet på minblogg
Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Bild frånmin farmors årsdag. Mina grottor, hennes mazariner. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter. Det var jättekul att medverka i ”Maris Café” och baka direktsänt i radion
Rensa blommorna från eventuella insekter, men skölj dem inte. Nu börjar alla mina fläderträd och buskar att slå ut - doften är förförisk och här ska göras både saft och "champagne"
Min fråga må vara dum, men kanel och kardemumma i mat låter konstigt. Jag hatar spiskumming för jag tycker det luktar unket eller som när kläder har varit blöta länge och luktar instängt
Garnera med bokstäver gjord av socker som på min bil. Låt gelatinet ligga i vatten i ca 5 minuter. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar. Relaterade inläggJag har fått hem 3 dagars mat meny från Middax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.