Blanda hackat ägg, äpple, majonnäs, senap, dill och gurkmix. Gratinera mitt i ugnen tills osten fått fin färg, ca 10 minuter. 1 msk gurkmix. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Blanda hackat ägg, äpple, majonnäs, senap, dill och gurkmix. Gratinera mitt i ugnen tills osten fått fin färg, ca 10 minuter. 1 msk gurkmix. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Skär de skalade och urkärnade äpplena i skivor 2-3 cm tjocka. Ugn 250 grader. Smörj en ugnsfast form 20 x 30 cm eller anpassa storleken efter det ugnsfasta fat som efterrätten ska serveras på
Kokostoppar går dessutom turbo-snabbt att baka så detta får du inte missa om du är en kokos-lover. Jag har mixtrat med lite olika recept under åren och ibland blivit skogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Nu är det dags för kryddningen, jag strör över de kryddor jag vill ha och klappar lite fint på köttet så att det ska sköta sig i ugnen sen, jag har på ett ordentligt lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.