Ibland behöver man bara stanna upp och reflektera, eller hur. Recept -->Grekiskkycklingsouvlakimedkrispiga feta fries, marineradegrönsaker, vitlöksrostadsaffransaioli & rödvinskokta körsbär
Lägg därefter i, itur och ordning, löken, broccolin, zucchinin, paprika. Såsen ska vara krämig men inte alltför tjock då den sedan ska tillsättastill den sauterade grönsakerna och koka med en liten stund där
Låt purjolök fräsa med så den blir mjuk. Strimlapurjolöken. Jag är väldigt nöjd med vår semester och det ska på ett sätt bli ganska skönt att komma iniliterutinerigen
Jag har tidigareskrivit om durrakorn från da Carla, men aldrigtidigare prövat den färska pastan. Tillsätt grädden, en decilitervispad och en deciliterovispad, och paprikakrämen, tomatpurén och kryddblandning
Låt purjolök fräsa med så den blir mjuk. Strimlapurjolöken. Jag är väldigt nöjd med vår semester och det ska på ett sätt bli ganska skönt att komma iniliterutinerigen
För att vara en grönmögelost (gjord på komjölk) är den väldigt len och mildi smaken, lite hårdare ikonsistensen än tex StAgur, gorgonzola, roquefort mm så den kräver att få stå irumstemperatur en bra stund före servering
Riset ska ha lite tuggmotstånd inuti kärnan, men kännas mjukt och krämigtiövrigt. Jag kan i så fall å det varmaste rekommendera den här riktigt läckra variantenmed färsk sparris och räkor
Servera den krämiga köttfärssåsen medris och lättkokta grönsaker. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs löken tillsammansmed färsen tills färsen är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.