Ungersk gulaschsoppa II
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g benfritt nötkött
  • 12 gula lökar
  • 11-2 msk smör eller margarin
  • 1300 g potatis i tärningar
  • 1200 g morötter i tärningar
  • 12 msk tomatpuré
  • 12 tsk paprikapulver
  • 12 lagerblad
  • 11 tsk timjan
  • 11 l köttbuljong (av tärning)
  • 1 Ev: salt
  • 1 Peppar
  • 1 Ev: 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1300 g benfritt nötkött 2 gula lökar 1-2 msk smör eller margarin 300 g potatis i tärningar 200 g morötter i tärningar 2 msk tomatpuré 2 tsk paprikapulver 2 lagerblad 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (av tärning) Ev: salt Peppar Ev: 1 pressad vitlöksklyftaSkär köttet i små tärningar och grovhacka löken. Bryn kött och lök i fett. Lägg över det i en gryta. Skala och tärna potatis och morötter. Lägg potatis och morötter och resten av ingredienserna utom persiljan i grytan. Sjud soppan under lock ca 25 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.