Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Underbart gott med ett par stänk på basmatiris och med en skvätt Japansk soja. För den medvetna och kräsna är dessa såser mer eller mindre ett måste på tacokvällen
önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Min dotter ställer sig ofta och svänger ihop några kokostoppar – de har alltid en strykande åtgång bland alla åldrar
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans medmin familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Låt puttra nån minut. Själv så älskar jag hallon till denna underbara kaka. Gärna med avtagbar kant. Smält smöret och i med sockret,sirapen och övriga ingredienser
Pensla bullarna med ägg, strö på sötmandel och pärlsocker. Låt den jäsa till dubbel storlek under en handduk, ca 40 minuter. Låt demjäsa till dubbel storlek, ca 20 minuter. Grädda bullarna gyllenbruna i 10–12 minuter
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.