Ugnsrostad kyckling med svartkål och kantarellrisotto
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 4 delade kycklingklubbor från Bjärefågel
  • Olivolja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 3/4 tsk paprikapulver
  • ½ tsk salt
  • 5 dl vatten
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 150 gr kantareller
  • 1 3/4 dl arborioris
  • Olivolja
  • 40 gr Grana Padano
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 100 gr svartkål
  • Olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.