Ugnslax med dillpesto och sparrissås
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 bit laxfilé, ca 800 g 1 tsk salt
  • 2 krm malen vitpeppar
  •  
  • Strössel
  • 2 msk dillpesto
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk stött rosépeppar
  •  
  • Dillpesto
  • 3 msk pinjenötter
  • 1 knippe dill
  • 1 - 2 dl riven Västerbotten-
  • eller parmesanost
  • 2 vitlöksklyftor 1 citron 1 dl rapsolja
  •  
  • Sås
  • 200 g grön sparris, färsk eller djupfryst
  • 2 dl kokspad
  • 1 hönsbuljongtärning 2 dl grädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 3/4 tsk salt
  • ½ krm malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.