Det kanske låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt. Jessica Frejs krämiga pasta från Rom påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare
I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Pajskalet gjorde jag av Universalbakmixen från Urtekram, som har en massa bra glutenfria produkter. Zucchinin plockade jag in från grönsakslandet, och ugnstomaterna har jag gjort själv och lagt in i olivolja
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Det här med resterna från julbordet hörrni. Har ni rester kvar från julbordet. Så jag knäckte ett varsitt ägg ovanpå och ugnsbakade sedan gratängen tills osten smält och äggen stannat och fått den rinniga gulan
Kör resten med stavmixer till en krämig soppa. Smaka av med salt och peppar. Toppa soppan med brödkrutonger, och de hela bönorna och lite hyvlad parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.