Om det nu inte är en spritsbar kakdeg, men då kan den bli för kladdig istället så att det till slut ser ut som att en bomb(en kakdegsbomb) har slagit ner i köket efter alla försök att få bukt på eländet
Sätt ugnen på 200°. Fräs lammfärsen i en stekpanna (använder du annan färs behövs 1 msk smör) på hög värme ca 3 minuter. Skeda eller spritsa potatismoset på toppen och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 minuter
Det kan man lösa genom att tillsätta rödalger som förtjockningsmedel. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Kanske var du sugen på lite keso, sominte håller så länge i väskan. Vad du kan ta med dig som mellanmål eller lunch beror ju mycket på vad du har för möjligheter att till att kyla ned eller tillaga mat
Vad kan väl tänkas vara godast en höstdag, än en ordentligt tillagad gryta. Ingen större arbetsinsats utan rätten puttrar behagligt på spisen medans man själv pysslar med annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.