Gröt är nyttigt, gott och lätt att variera. Har du provat att "baka" gröten i ugnen. Beroende på hur länge den får stå inne kan den ha allt från en "grötig" konsistens till att bli mer som en kaka
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Detta blir dock inte en semesterresa med sol och bad utan en resa av det mer kulinariska hållet
Att göra gröt i mikro är ett annat mycket smidigt alternativ. Ett annat tips är att ha i lite kanel eller malen kardemumma i gröten – det är riktigt jättegott
Ugnsbakad gröt är något av det godaste jag vet och jag snöar ofta in på det under vinterhalvåret. Senaste veckorna har jag varvat stora smoothiebowls med ugnsbakad gröt till lunch, och min nya favorit är en variant med mandel, kanel och kardemumma
Idag fick det bli ostgratinerade grötmackor♥ Recept på bullarna kommer här. Du kan ju börja med att koka upp en helt vanlig gröt av havregrynen, vattnet och lite salt
Att ugnsbaka gröt istället för att koka den är ett roligt sätt att förnya frukostklassikern. Tillagningstiden blir dock mycket längre än vid kokning, vilket gör gröten perfekt till en lugn helgfrukost eller på en brunchbuffé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.