Turkisk kebab (kafta)
KarolinsRecept
KarolinsRecept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 portioner
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 st gullök
  • 1 st röd paprika
  • 2 st tomat
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk grillkrydda
  • 1/2 tsk kebabkrydda
  • 3 msk olivolja
  • 500 gram nötfärs ger ca 14 st kafta.
  • 10 minuter -Ta ut ugnsformen och fördela tomatklyftorna på kebaben. Rör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.