Återkommer med besked om hur det blev - flipp eller flopp. Fläderblomssaft med vanilj och kanel25-30 klasar fläderblommor2 kg socker2 liter vatten, kokhett2 citroner, skivade80 g citronsyra1 vaniljstång, kluven och delad3 kanelstänger, brutna i mindre bitarKoka upp vattnet. Variant med rabarberJag läste någonstans att man kunde byta ut citronerna i vilket fläderblomssaftsrecept som helst mot 2-3 rabarberstänger i mindre bitar. ) 25-30 klasar fläderblommor
Rödbetsgratäng med bacon- och valnötsströssel är en riktig höjdare, som jag gärna tipsar om igen. Idag tänkte jag tipsa om två goda recept med rödbetor
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju är härligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
Som Albert Engström en gång skrev på sin affisch †- Kräftor kräva dessa drycker â€. 300 g smör eller margarin 4 dl dinkelmjöl (fullkorn) 2 msk vatten 2 st gul lök 2 msk smör att fräsa i 2-3 dl kantareller 400 g riven västerbottenost 8 st äggulor 4 dl mjölk 4 dl grädde salt och peppar Sätt ugnen på 175C. Grädda sedan i 30-40 min. -) 12 pers. 2-3 dl kantareller
Hej. En ny presentation är ju dags för nu. Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Sillinläggningar hör onekligen ihop med svenska högtider. Har ni tröttnat på färdigköpt och samma gamla glasmästar-lök-dill-senapsmodellen kan ni testa den här – en ganska experimentell variant med en asiatisk touch
TwitterFacebookPinterestRedditTumblrSkriv utE-postGoogleLinkedInGillaGilla Laddar. Efter ca 4-5 veckor har sockret smält och bildat en trögflytande sirap
Shit va veckorna går fort, inser ju att det va en hel vecka sen jag la in nått nytt här. Visst är det lite mycket göra nu, ni vet tomtar som ska fram och stakar och gud vet allt
~Gurkans innehåll av C-vitamin och kaffeinsyra kan lindra vid inflammation eller vätskeansamling. Ger efter förbränning, en hög basisk "poäng" (syra-basbalansen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.