Men jag vet att det är en förbannat bra pajdeg så jag bryr mig inte så mycket om varför. Och info för er som inte sett filmen) ett hippie-troll som i slutänden visar de onda (som blir lyckliga av att äta troll) var resten av trollen finns
Nu - två timmar senare - kan jag knappt gå för framsidan på låren hänger inte med. Du kan också beställa friterad saganaki - makalöst gott men inte LCHF med friteringen, synd
God glasspaj som är enkel att göra samt att du ej behöver någon glassmaskin. digestiven i botten är ju i pulverform så jag garnerade med lite vid sidan och lite över biten
Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite. Det är ett snabbt sätt att inspirera, inspireras och dela med sig
Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå attjag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
Jag pressade ner lite citron i behållaren på juicepressen för att saften från äpplena inteskulle bli brun, det funkade verkligen för den fick en rosa/röd färg när den kom ut i behållaren
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
först troddejagatt det därskulle vara jätteäckligt men jag bedrog mej kraftigt efter att ha tillsatt lite grädde och grönmögelost uppvärmt i micron och satte mig till bords
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.